LVI-huolto ja -korjaus ammattitaidolla Hämeenkoskella ja lähiympäristössä

LVI-huolto vaatii osaavaa kättä. Olemme jo pitkään toiminut luotettava yritys, joka hoitaa kaikki LVI-huollot ja korjaukset ammattitaidolla.

Onko kyseessä kiireellinen korjaus?LVI-huolto

Sattuiko putkirikko? Onko varaajassa vikaa? Pumpun, venttiilin, hanan, wc-istuimen tai jonkin muun LVI-laitteen rikkoutuessa kyseessä on kiireellinen korjaus. Tulemme nopeasti paikalle ja korjaamme vian. Kiireellinen korjaus on myös paikallaan, kun lämmityslaitteisto lakkaa toimimasta. Kiireellisissä tapauksissa ota heti yhteyttä.

Normaali LVI-huolto ja -korjaus

Normaaliksi LVI-huollon tai -korjauksen tarpeeksi luokitellaan vielä sattumattomat, mutta odotettavissa olevat vahingot. Tällaisia tapauksia voivat olla esim. tiputtavan hanan korjaus tai uusinta. Myös kun patteri ei lämpiä, se lasketaan normaalin LVI-huollon piikkiin.

Vuosihuollot ja tarkastukset

Vuosittain tehtävällä LVI-huollolla ja tarkastuksella varmistamme, että kaikki tulee toimimaan moitteettomasti jatkossa. Vuosittaisella huollolla ja tarkastuksella pidennetään laitteiston elinikää ja arvioidaan tulevat korjaukset tai laitteen/järjestelmän vaihdon aika. Ennen rikkoutumisia tehdyillä korjauksilla vältytään vahingoilta, jotka voi koitua kalliiksi.

Ongelmien ratkaisu

Kaipaatko parempaa lämpöjärjestelmää tai haluatko muuten parannuksia kotisi LVI-laitteisiin? Tarjoamme ongelmien ratkaisua ja LVI-suunnittelua. Autamme löytämään ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat ratkaisut kotiisi.