LVI-asennus ja -suunnittelu ammattilaiselta kannattaa

LVI-asennus oikein suoritettuna on turvallinen ja LVI-laitteet pysyvät hyvässä kunnossa ja toimintavarmoina vuosia. Huonosti hoidetut asennukset voivat aiheuttaa rikkoutumisia, vaaratilanteita ja kosteusvaurioita. Pahimmillaan seurauksena voi olla kallis remontti.

  • Lämmitysjärjestelmien asennus uusiin ja vanhoihin rakennuksiin.
  • Vesijohtoremontit ja vesijohtojen uusinnat.
  • Vesijohto- ja viemäriasennukset uusiin ja vanhoihin rakennuksiin.
  • Keskuspölynimurien ja paineilmajärjestelmien asennukset
  • Jäähdytysverkostojen ja ilmanvaihtojärjestelmien asennus.

Huom! Mm. ilmalämpöpumppujen kylmäainepiirin asennus on luvanvaraista. Yrityksellämme on vaadittavat luvat ja ammattitaito turvallisiin asennuksiin.

LVI-asennus ja -suunnittelu

LVI-asennus

Toimimme Hämeenkoskella ja lähialueilla. Hoidamme LVI-asennusta ja -suunnittelua yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Voit huoletta jättää vastuullemme myös maatilojen asennus- ja suunnittelutyöt.

Lämmitysjärjestelmien asennus ja suunnittelu

Haetko tehokasta lämmitysjärjestelmää vanhaan taloon? Vai kaipaatko uudiskohteeseen energiatehokasta lämmönlähdettä? Autamme mielellämme uuden lämmitystavan valinnassa. Tutustu myös myymiimme Thermia -lämpöpumppuihin. LVI-asennuspalveluumme kuuluvat mm. seuraavat asennukset:

  • Maalämpö-, ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput asennettuna
  • Aurinkolämmitys- ja kaukolämpöasennukset
  • Kattilan vaihdot

Vesijohto- ja viemäriasennukset uusiin ja vanhoihin rakennuksiin

Kysy meiltä myös vesijohtoremonteista ja vesijohtojen uusimisesta. Vesijohto- ja viemäriasennukset hoidamme luotettavasti, olipa kyseessä vanha tai uusi talo. Kaikissa putkiasennuksissa on oltava tarkkana, ettei kalliiksi tulevia vesivahinkoja pääse asennuksen puutteellisuuden takia syntymään. Olemme jo pitkään toiminut putkiasennusten ammattilainen, jolla on luvat ja ammattitaito kohdillaan.

Kysy lisää lvi-asennuksista ja -suunnittelusta!

Vastaamme mielellämme tiedusteluihisi. Lähetä viestiä!